2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuruları Başladı

Mevlana Değişim Programı ile ilişkili Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuruları başlamıştır. Bu  program kapsamında, Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı Protokolü bulunan yurtdışındaki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının 12 Nisan 2019 tarihine kadar proje yürütücülerinin kendi şifreleri ile www.yoksis.yok.gov.tr internet adresi üzerinden yapılması gerekmektedir.

20 Nisan 2019 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimi Mevlana Kurum Koordinatörlüğümüze iletilen proje başvuru çıktıları Rektörlük üst yazı ekinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na gönderilecektir.

Projeler hazırlanırken dikkate alınması gereken hususlar:

1. Proje ekibinde en az bir öğrenci değişiminin olması,
  2. Proje ekibinde lisansüstü öğrenci olup aynı zamanda öğretim elemanı kadrosunda görev yapıyor olanların, projede öğrenci olarak yer alabilecekleri,
  3. Proje yürütücüsü olarak sisteme giriş yapan öğretim en az “Doktora” derecesine sahip olmaları,
    gerekmektedir.
  • Yürütme Kurul Kararı İçin Tıklayınız.
  • Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Alanları için Tıklayınız.
  • Örnek Proje Tabanlı Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için Tıklayınız.
    (ÖNEMLİ NOT: Form bilgi amaçlıdır. Formun girişinin sistem üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.)
  • Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü